Terror og islam

Denne teksten ble sendt inn som tilsvar til Dagbladet. Avisens debattansvarlig og kommentator Aksel Braanen Sterri ville ikke publisere min tekst fordi han mente den var for lang. Han ville bare la meg få publisere en brøkdel av denne lengden. Jeg påpekte at Hege Storhaug tidligere i måneden hadde fått publisert en lang tekst som tilsvar i samme avis til samme mann. Jeg aksepterer ikke å bli avspist med mye mindre enn Storhaug i samme situasjon.

Dagbladet har ingen utestående godvilje hos meg. 2. februar 2016 publiserte de et tilsvar fra meg. I stedet for å bruke et bilde av meg, som de hadde, valgte Dagbladets redaksjon å illustrere min tekst med et bilde av massemorderen Anders Behring Breivik. Dette er ikke seriøs journalistikk.

Dagbladet er en av avisene som sliter med sterkt synkende opplagstall. De er en døende avis fordi de fortjener å dø.

Jeg publiserer selv min tekst her.

 

 

Terror og islam

Av Peder Jensen, Fjordman

Per Fugelli skriver at «Peder Jensen, Fjordman, ABBs åndelige fører, kommer med boka ‘Vitne til vanvidd’. Er det en selvangivelse?» Fugelli mottok et eksemplar av min bok tidlig i 2016, i likhet med blant annet politikerne Snorre Valen og Hadia Tajik. Det er uklart om han har lest den. Fugelli har lenge hatt et stående tilbud om å møte meg til debatt sammen med en journalist. Han har sagt nei. Det har også Lars Gule og Tore Bjørgo gjort.

Fugelli hevder at ABB var «besatt av vrangforestillinger» om at islam utgjør en trussel mot vårt samfunn. Som lege bør Fugelli forstå hva som utgjør en vrangforestilling i medisinsk forstand. Anders Behring Breivik utførte massemord på vegne av et ikke-eksisterende terrornettverk som ingen andre mennesker på hele planeten hadde hørt om før. Hans oppdiktede flokk av terrorister eksisterte kun i hans hode.

Muslimske jihadister kommer derimot fra en stor flokk av sympatisører, som kanskje gir dem praktisk hjelp for å utføre sine terrorhandlinger. Islamske terrorister har myrdet folk på konsert eller kafé i Paris, bombet offentlig transport i Madrid, London og Brussel og kjørt ned barn på stranden i Nice. De militante muslimene som utførte disse massemordene gjorde det på vegne av Allah og Muhammed. Minst 1,6 milliarder mennesker i verden tror at Allah er universets skaper og at Muhammed er hans viktigste profet.

Frankrike befinner seg i en nesten permanent unntakstilstand. Festivaler avlyses av sikkerhetsgrunner. Folk justerer sine ferieplaner på grunn av terrorfrykt. Dagliglivet i Europa påvirkes nå av jihadistisk vold. Franske myndigheter sier åpent at landet er i krig. At Fugelli i en slik situasjon velger å advare mot fremmedfrykt, muslimhets og islamofobi fremstår som svært virkelighetsfjernt.

Tysklands regjering ber befolkningen om å hamstre et personlig nødforråd av mat, vann, alternative energikilder og andre vitale forsyninger i tilfelle av et stort væpnet angrep. Myndighetene har ikke gjort noe slikt siden Den kalde krigen. Da levde Europa under den konstante skyggen av en mulig verdenskrig.

Tyskerne er blitt utsatt for en rekke angrep fra muslimske innvandrere.18. juli 2016 gikk en radikal muslim inspirert av Den islamske staten (IS) løs på togpassasjerer med kniv ved Würzburg. 5 ble skadet, gjerningsmannen ble drept. 24. juli 2016 sprengte en syrisk asylsøker seg selv ved en vinbar og skadet 15 personer på en musikkfestival i byen Ansbach. Tysklands første muslimske selvmordsbomber var tilknyttet IS. Samme dag gikk en syrisk migrant med machete løs på folk i Reutlingen. Ei gravid polsk kvinne ble drept og to skadet.

Under de enorme folkevandringene i 2015 kjørte mange vestlige massemedier en kampanje for at europeere skulle akseptere den nesten ukontrollerte tilstrømmingen av muslimske og afrikanske innvandrere. Akkurat som kritikere advarte mot da har flere dødelige terrorangrep i Europa etterpå involvert militante muslimer som skjulte seg i migrantstrømmen. Jihadister utnytter våre åpne grenser til å sende terrorister hit. I tillegg til dette kommer ordinær kriminalitet og dokumentert seksuell trakassering av europeiske kvinner fra muslimske menn.

Likevel angrer ikke Tysklands forbundskansler Angela Merkel på at hennes regjering, en storkoalisjon av CDU og sosialdemokratene, har sluppet inn meget store mengder muslimer. Merkel, Frankrikes president François Hollande og EUs ledere som Jean-Claude Juncker vil fortsette muslimsk innvandring.

Basert på islamsk teologi og lange historiske erfaringer bør man være meget skeptisk til muslimsk innvandring. Som jeg skriver i min bok Vitne til vanvidd:

Den islamske kalenderen begynner ikke med Muhammeds fødsel eller hans første religiøse forkynnelse. Den begynner heller ikke med universets skapelse. Den islamske kalenderen starter i år 622 av vår kristne kalender med Muhammeds migrasjon eller flukt (hijra) fra Mekka til byen Yathrib, som seinere ble hetende Medinat an-Nabi (Profetens by) eller bare Medina. I Medina ble Muhammed for første gang ikke kun religiøs, men også militær og politisk leder. Dette er i alle fall hva muslimene selv tror. Mange vestlige historikere tror ikke at islams tidlige historie er sannferdig fortalt.

De kapitlene i Koranen som skal stamme fra perioden i Medina er markant mer militante, intolerante og aggressive enn de som stammer fra den første perioden i Mekka. Dette utgjør et tilnærmet uløselig problem for islamsk reform fordi de seinere og voldelige kapitlene kansellerer ut de tidlige, litt mer tolerante kapitlene. Fra Medina drev Muhammeds muslimer krig mot naboer som ikke var muslimer, røvet deres eiendeler, drepte dem og tok deres kvinner som slaver. Til slutt erobret de også Mekka, og tvang andre byer til å underlegge seg islamsk herredømme. Den islamske tidsregningen startet med migrasjon, etterfulgt av jihad. Det er noe vår tids europeere bør tenke over.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s