Personlig signerte eksemplarer av Vitne til vanvidd

Jeg har nettopp sendt ut en rekke signerte bøker til lesere som har bestilt dette og er klar for å ta imot nye bestillinger av personlig signerte eksemplarer av Vitne til vanvidd.

Det billigste alternativet er å kjøpe Vitne til vanvidd som e-bok, for eksempel hos Tanum.no. Da slipper du transport, uansett hvor i verden du befinner deg. Hvis du vil ha den som vanlig, usignert papirbok anbefaler jeg at du går inn på din lokale bokhandel og får dem til å bestille inn boka for deg.

I noen uker i 2016 er det mulig for folk å bestille signerte bøker direkte fra meg. Dette er et tidsavgrenset tilbud. Effektiv utsalgspris fra meg og forlaget for ei signert papirbok er 275 norske kroner, alt inkludert. Dersom du vil ha ei signert papirbok sendt hjem til deg må du derimot selv betale porto på toppen av dette. Hvis konvolutt og frimerke koster 85 kroner blir altså prisen du betaler 360 kroner for lesere bosatt i Norge. Da kan du få ei signert bok med en liten hilsen sendt hjem i postkassen. Det er ikke noe problem å sende flere signerte bøker samtidig, for eksempel to eller tre. Dette gir billigere porto slik at effektiv pris per signerte bok blir kanskje 340 eller 330 norske kroner.

Jeg kan også sende bøker til andre europeiske land, for eksempel Sverige eller Danmark. Dette koster noen kroner mer i porto. Å få 1 signert bok sendt hjem i posten koster omkring 380 norske kroner for lesere i andre nordiske land. Bankkontoen jeg bruker for betaling er derimot en norsk bankkonto. For å unngå gebyrer kan det være billigst for lesere uten en norsk bankkonto å betale via PayPal.

De som vil ha ei signert papirbok av Vitne til vanvidd kan sende meg en bestilling på e-post: pederjensen1975@gmail.com .

2 thoughts on “Personlig signerte eksemplarer av Vitne til vanvidd

  1. Hvis du er “up” for litt humor …

    Jeg sendte deg en e-post hvor jeg bestilte et signert eksemplar. Tre dager senere bestilte jeg et signert eksemplar av Vebjørn Selbekks nye bok. Ytterligere tre dager senere hadde jeg mottatt og lest ut Selbekks bok. Så, etter enda (minst) tre dager fikk jeg boken din, selvsagt signert. Og da jeg åpnet boken og så signaturen så skjønte jeg straks hvorfor det hadde tatt så lang tid … Hehe, det er den mest sirlige og forseggjorte signeringen jeg noen sinne har vært vitne til 🙂

    Men knallbra og viktig bok, Peder! Håper du selger i bøtter og spann. Det norske folk fortjener å lese denne boken. Den føyer seg helt klart inn i rekken av viktige bøker å lese nå i vinter! Takk for at du skrev den.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s